Sunday, November 24, 2013

Mommycha 1st Giveaway: mommy&baby moments.

Assalamualaikum....

Hari ni nak join giveaway mommycha pulak... Syarat2nyer seperti dibawah (copy paste dr mommycha):

Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu. -dah lame follow
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

Sebenarnyer nak paste sumer,tapi nanti kang xringkas pulak entry ni.xmenang pulak kang.. bahaha.. berangan sgt kan. 

Biler godek2 pic kt fb xde pun gmbr mummy gn aisy cantik2...gmbr daddy gn aisy je byk.. nampak sgtkan daddy malas amik gmbr. huh..makenyer wikend baru ni kemain g amik gmbr tuk join ga ni tau..tu pun skit je dapat sbb daddy malas. camtula daddy tu....

kate mommycha gambar tu mesti menarik. berbelah bagi rasenyer nak letak yang mane.(amboi...byk sgt ke gambo ko menarik) make dengan itu saye mempertaruhkankan gambar ini... 




You are a gift from heaven to me... 
Mommy will cherish every seconds with you... 
I Love You...Aisy Arissa....


amboi...kemain jiwang ayat tu. mih3... nway, tinggi tu jela dpt timang aisy.. dah besar dah budaknyer... 

Sekian itu shj dr sy...tq mommycha buat giveaway!
tq allz! =)




9 comments:

  1. @nursuhada: tq...=) good luck to u too!

    ReplyDelete
  2. goodluck dear...gambar terbaek...:)

    ReplyDelete
  3. @mimahAjil..tq..good luck jugak! comel sgt hasif bam2!

    ReplyDelete
  4. @aznor: haha...yo la tu...amin...tq...awak biler nk up?

    ReplyDelete
  5. siapkan entry dlu baru reply komen..iolss dah up..haha

    ReplyDelete
  6. eh cantiknya gambar, mesti menang ni..hee goodluck

    ReplyDelete
  7. @erin: heee..tq2...gd luck jugak! gambar tdo plg unik.haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...