Monday, December 30, 2013

Umie Sue 1st Giveaway!

Salam...

Eh eh,lum tutup lagi eh ga ni? aritu nampak umi sue post senarai gambar anak2 mngemas. ingat dah abis dah. lum rupernyer...hehe..malam tadi jumpe gambar aisy mngemas mase hari ibu bulan mei aritu...

Hai aqilah! kite tengah tolong mommy kite mengemas... Arini hari ibu tau.....
 cian mommy kite penat kemas kite wat sepah ari2..
tapi mommy kite xkisah pun...(Aisy rasela...) haha

Saper2 yang belum join lagi boleh klik sini eh.. 
tarikh tutup 1.1.2014
Ok...tq umi sue and aqilah...=)



Monday, December 23, 2013

saya nak hadiah dari thaqif




Salam...

Thanks nur sbb tag i... Sebenarnyer memang nak join..tapi pening tengok blogger home tu byk sgt GA. terus rase stress xtau nak join mane satu. kaka...kemain alasan kan..

Make arini saye nak join ga ni!



Syarat2nyer ialah...

1. Folow blog ummi thaqif..(klik gambar thaqif momey2 tu eh...)
2. Pilih gmbr korg n kids y korg rs plg best..
3. Buat entry kat blog + tepek pict thaqif y kat atas tu skali eh .. (title: saya nak hadiah dari thaqif) dan sertakan ayat sket.. xkisah la korg nk buat karangan ke berdialog ke.. nk pantun ke syair ke.. tp jgnla pnjg sgt.. hahaha (sy xrajin baca panjang2 hehehe) + details psl kids tu... (nama penuh+umur+jantina)
4. Jawab soklan mudah ni di hujung entry nnt.. bila birthday thaqif ? & kat hospital mana thaqif lahir ?
5. Pastu tag la sorang lagi kawan.. (saja soh ramai2 join hahaha) 
6. Jangan lupe tinggalkn link kat entry tu....

Syarat no.2: 

Aisy: Hai thaqif momey!Ni gambar saye gn mommy sayer..comel x sayer? hihi... Saye nak jugak hadiah dari thaqif tau...pilih saye yer thaqif..kalau awak pilih sayer nanti dah besar kite sekolah samer2..nanti kite rehat samer2 tau...wink2! "(^_^)" Bawah ni details sayer tau...

Nama: Aisy Arissa Binti Zainal Azmi
Umur:2 tahun 2 bulan
Jantina: Perempuan

Befday Thaqif: 25 Jan 2013
Tempat Lahir: Hospital Serdang

Mommy kite nak tag kawan mommy kite....Mama kepade SH....=)

Ok..bye2 thaqif! Happy Becoming Birhtday! Semoge terus membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh... Amin~


Thursday, December 12, 2013

Big Bad Wolf 2013 : Hasil Rembatan

Salam... 

Kitorang pegi rabu baru ni.... pegi dlm kul 11am. nasib xjem pun lagi. parking masuk yg rm3 tuk selamenyer tu. haha..so xpyhla nk kuar cpt2. hehe... jadi inilah hasil beliannyer...beli 22 buah buku termasuk aqeel punyer rm122 camtu. i like...

yang ni sumer buku aisy....

yang ni sumer rm10 kecuali wonderpet tu. itu rm5...=)


ini pulak konon2 mummy nak bacekan tuk aisy... atas rm6,bawah rm5

ini buku mummy gn daddy

ini pulak budak rambut xsikat tgh makan roti smbil menunjukkan buku kesukaannyer.. buku tu ade magnet. sukerla die..

Bestnyer buku ni mommy...haha...

Sunday, December 1, 2013

Mini GA KakNi Edisi Tupperware



Salam...

Harini nak join ga kakNi ni pulak... Salam kenal kakNi...=) 
 Ga ni simple je tapi  hadiahnyer menarik.
tapi yang simple tu yg pntg..hehe...
Asyik join ga je kan...
Maybe kene tuka name blog jadi
 "The GA I'm Joining In" 
wakaka....


Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada blogger yang ada alamat di Malaysia sahaja.-lulus
2. Anda mestilah follower blog kakni; goncar.blogspot.com -dah follow
*UPDATE3. Like FB page KakNi; KakNi Shoppe (preferable) -dah name Hafizah Azmi
atau pd yg tiada FB, FOLLOW blog Kakni Shoppe di goncar-mall.blogspot.com
4. Letakkan banner di atas di dalam entry penyertaan anda-ade dh tu
5. Letak tajuk Mini GA KakNi Edisi Tupperware di dalam entry penyertaan anda-sudah
6. Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini-pasni

7. Tempoh penyertaan GA: 28/11/2013 hingga 6/12/2013 - arini baru 2hb..hehe


Korang jomla join jugak....klink banner ok...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...