Thursday, April 14, 2016

GBSB Family Fun Day 2016: Sponsored Item (Tissue Cover)

Salam...

Alhamdulillah.... banyak sangat sponsor kitorang dapat tuk family day kali ni. Pemurah sangat semua. Dari barang2, makan2, hadiah2. TQ Semua...

Salah satu dari sponsors2 tu is this one:

Tissue cover comel from @ddsewwithlove

Comel sangat kan...berguna sangat letak tissue pastu letak dalam handbag. Biase kalau tisu dalam plastik tu biar dalam beg tisu kemane, plastik kemane. haha.. Tissue cover comel ni buat gift untuk any occasion pun sesuai sangat.


Selain dari tissue cover ni ddsewwithlove ade buat product lain jugak. Sumer comel2. Ade iron board cover, needle book,sarung bantal, sarung tilam...

Yang ni needle book. macam2 corak ade. comellllll sgt. Idokla pin asik hilang je kan. N senang nak bawak kemane je.

Yang ni purse comel. macam2 boleh letak... buat goodies gift pun ok sgt kan....

So, korang kalau berminat nk cari gift or pakai sendiri, boleh cari 

Instagram: ddsewwithlove 
Email: ddsewwithlove@gmail.com
Whatsapp: 019-2678685

Thank you again ddsewwithlove! [love3]



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...