Thursday, April 14, 2016

GBSB Family Fun Day 2016 - Sponsored Item 2 (Embroided Towel)

Salam...

Harini nk tunjuk satu lagi sponsored item tuk family day kitorang haritu.

tadaaaa......



Comel kannnn towel2 ni... meaningfull sangat tuk kenang2an family day gojes ni... dahla tebal pulak tu towelnyer. Komfem serap air. TQ @aidanstiitch and @vanillavendor

Korang kalau nak sulam2 camni jugak boleh la jenguk2 ig diorang mcm kt bawah ni.



bukan towel je diorang boleh sulam. macam2 lagi..sesuai sangat kalau nak buat wedding gift ke, hantaran ke, goodies ke.. exclusif sangat. nak buat hadiah anniversary pun boleh.sweet sgt...one for u,one for me gitu... kalau tempah tuk whole family lg comel. alololo.....




comel kan...boleh sulam babynest lagi.so korang kalau nak sulam2 camni bolehla order gn diorang. komfem puas hati. nway, TQ again aidanstich and vanilla vendor! we love it!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...