Sunday, November 24, 2013

Mommycha 1st Giveaway: mommy&baby moments.


Assalamualaikum....

Hari ni nak join giveaway mommycha pulak... Syarat2nyer seperti dibawah (copy paste dr mommycha):

Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu. -dah lame follow
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

Sebenarnyer nak paste sumer,tapi nanti kang xringkas pulak entry ni.xmenang pulak kang.. bahaha.. berangan sgt kan. 

Biler godek2 pic kt fb xde pun gmbr mummy gn aisy cantik2...gmbr daddy gn aisy je byk.. nampak sgtkan daddy malas amik gmbr. huh..makenyer wikend baru ni kemain g amik gmbr tuk join ga ni tau..tu pun skit je dapat sbb daddy malas. camtula daddy tu....

kate mommycha gambar tu mesti menarik. berbelah bagi rasenyer nak letak yang mane.(amboi...byk sgt ke gambo ko menarik) make dengan itu saye mempertaruhkankan gambar ini... 




You are a gift from heaven to me... 
Mommy will cherish every seconds with you... 
I Love You...Aisy Arissa....


amboi...kemain jiwang ayat tu. mih3... nway, tinggi tu jela dpt timang aisy.. dah besar dah budaknyer... 

Sekian itu shj dr sy...tq mommycha buat giveaway!
tq allz! =)




9 corat-coret on "Mommycha 1st Giveaway: mommy&baby moments."

nursuhada aziz on November 24, 2013 at 8:09 PM said...

good luck :)

Hafizah on November 24, 2013 at 8:30 PM said...

@nursuhada: tq...=) good luck to u too!

MimahAjil on November 24, 2013 at 9:59 PM said...

goodluck dear...gambar terbaek...:)

Hafizah on November 24, 2013 at 10:19 PM said...

@mimahAjil..tq..good luck jugak! comel sgt hasif bam2!

aznor ibrahim on November 25, 2013 at 3:58 PM said...

mesti menang ni..menang ni

Hafizah on November 25, 2013 at 5:01 PM said...

@aznor: haha...yo la tu...amin...tq...awak biler nk up?

aznor ibrahim on November 26, 2013 at 12:12 AM said...

siapkan entry dlu baru reply komen..iolss dah up..haha

erin on November 28, 2013 at 1:20 AM said...

eh cantiknya gambar, mesti menang ni..hee goodluck

Hafizah on November 28, 2013 at 5:37 PM said...

@erin: heee..tq2...gd luck jugak! gambar tdo plg unik.haha

Post a Comment

 

tHe LifE i'M liVing iN Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez