Wednesday, September 12, 2018

Goodies Mak2 GBSB Family Fun Day 2018


Salam...

Tiap kali family day geng gojes ni mesti meriah dengan macam2 hadiah. Ingat kalini xperlulah goodies tuk mak2. Tapi tetap jugak ramai kawan2 yang nak sponsor hadiah. Tq sangat korang... 😘

Nway, meh nak citer sikit2 ape ade dalam beg tu.


Ni sumer yang ade dalam goodies bag tu. Banyak kan....


Ok.. 1st sekali beg. Beg ni di sponsor oleh ig @letsfunbag_. Comel kan beg ni.. Dahla besar and tahan lasak. Macam2 boleh isi dalam tu.


2nd is Crunchy Sweet Popcorn. Sedap popcorn ni.. Sekejapan je habis. 

More info:
Popcorn bucket serendah RM1.20 utk bucket saiz kecik dan sehingga RM2.50 utk bucket saiz sederhana (bergantung pada kuantiti) harga yg ditawarkan termasuk tq sticker.
.
Jenis popcorn mushroom bulat2 berperisa caramel. Sedap2 not so sweet n salty .
.
Lokasi di Lorong Haji Said, Batu 7, Jalan Kebun. Beroperasi di rumah (homebase).
.
Juga ada perkhidmatan popcorn booth corner (masak live di event) dan popcorn bundle (borong secara kilo) .
.
Hubungi di talian
.
www.wasap.my/60182020086
www.wasap.my/60163685367
Ig : . @crunchysweetpopcorn



Yang ni pulak pin poney by Nurul Nabilah CrafterHa'Na.

FB : https://www.facebook.com/nurul.bella.1671

Menerima tempahan produk hasil kraftangan seperti keychain,brooch,gelang, fridge magnet dll..

Boleh dijadikan gift pelbagai majlis, seperti kahwin,hari jadi, akikah, utk dijadikan kenangan..

Contact : 01126216226


Seterusnya Cheezas Cheese Powder. Haa.. Yang ni tuk buat sos cheese. Selain tu boleh dijadikan perapan jugak. Menu lain try tengok kt bawah ni eh...

FB : Cheezas Cheese Powder - HQ
Contact No : https://api.whatsapp.com/send?phone=60135882045
Website : www.cheezas.com


Yang ni pulak daging salai.. Eh yang ni xde dalam goodies beg tau. Tapi kawan dah tolong masakkan tuk kitorg sumer rase mase potluck. Sedap.. Lembut je dagingnyer.

Boleh dapatkan di:
Fb: Smoka - Salai Hous
- Harga - RM20
- Berat 250g
- Daging ni sudah masak cuma difrozenkan
- Mempromosikan kempen eat clean and healthy
- Mudah dan cepat dimasak
Menggunakan teknik salai tradisional
- Menjimatkan masa menyiapkan hidangan
- Muhamad Husnul Azam Ahmad Mughni
Pegawai Pemasaran
019 - 6014 371

Oklah, itu je takat ni. Yang lain2 tu kalau rajin sis share lagi eh.. Tq sangat kt sponsors and kawan2 yang bagi hadiah2 tu.. Comel2 sgt sumer... I lap u... 😘😘😘

0 corat-coret on "Goodies Mak2 GBSB Family Fun Day 2018"

Post a Comment

 

tHe LifE i'M liVing iN Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez